Jubilee 15 - Nieuwe compacte houtkachel met design gericht op gezelligheid

05-Oct-2018
De Lotus Jubilee 15 is met zijn minimalistische stijl ideaal voor kleinere ruimtes in huis
De Deense producent Lotus komt met een compacte, nieuwe en verrassende houtkachel. Door zijn compact design is de Jubilee 15 uitstekend om de kleinere kamers te voorzien van warmte en gezelligheid. Het zware kachelglas biedt zicht op het indrukwekkende vlammenspel. De Jubilee 15 is uiterst gebruiksvriendelijk : ondanks zijn klein formaat, is de brandkamer geschikt voor houtblokken tot 30 cm lengte. Hierdoor kan u langer genieten van de aangename warmte van uw kachel. Het Comfort Air Control systeem zorgt voor een eenvoudige en stabiele regeling van uw nieuwe kachel. De luchtregeling kan op verschillende standen ingesteld worden, wat zorgt voor telkens een perfecte verbranding.

Een bescheiden toevoeging aan de inrichting

Het nieuwe model 15 is met een diepte van slechts 30 cm en een hoogte van 85 cm de kleinste kachel uit de populaire Jubilee serie van Lotus. Door zijn compacte en discrete look is hij de perfecte toevoeging voor elke interieurstijl. Het stijlvolle en functionele design is verkrijgbaar met een afwerking van staal, speksteen of Indian Night en verkrijgbaar met 3 verschillende handvaten. Een nieuw voordeel is dat de houtkachel is voorzien van het Soft Close systeem waarbij de deur helemaal dicht wordt getrokken en “vergrendeld” als er licht tegenaan wordt geduwd.

Schone verbranding

De kwaliteit en de stevige materialen – staal, gietijzer en natuursteen – zorgen er voor dat deze kachel verkrijgbaar is in verschillende versies met een gewicht tussen de 87 en 127 kg. De Jubilee 15 heeft een energielabel klasse A+ en een vermogen van slechts 4 kW. Bij de ontwikkeling van de nieuwe kachel lag de nadruk op een optimale verbranding met een minimale uitstoot van CO2 en deeltjes. Wie gaat voor een stijlvol design kan bovendien optioneel kiezen voor een deur die het open houtvak afdekt. otus biedt ook 2 verschillende vloerplaten aan van gehard glas die bescherming bieden tegen gloeiende deeltjes en bovendien makkelijk schoon te maken zijn.

Kijk voor meer informatie en de dichtstbijzijnde dealer op www.Lotusstoves.com