Jubilee 25 - Stijlvolle houtkachels met nieuwe voordelen

01-Dec-2017
Nieuw model Lotus Jubilee 25 biedt een nog betrouwbaarder verbrandingsproces
Een van de meest stijlvolle en betrouwbare houtkachels is nu verkrijgbaar in een nieuwe, gemoderniseerde versie. De Deense fabrikant Lotus heeft de nieuwe Jubilee 25 een slanker en eleganter uiterlijk gegeven dat beter past in een modern interieur. Er passen nog altijd houtblokken van 40 cm in, wat borg staat voor langdurige, constante warmte.
Het vuur kan eenvoudig worden geregeld met het Comfort Air Control-systeem. Hiermee kan de luchttoevoer dankzij verschillende sleuven worden aangepast. Daarom is de houtkachel betrouwbaar en kan de warmte worden ingesteld voor een constante, aangename temperatuur. Zelfs als de houtkachel erg heet wordt, is de hendel voor de luchttoevoer probleemloos te bedienen omdat deze een siliconen buitenlaag heeft.

Prachtig vlammenspel en gebruiksvriendelijk
Een van de genoegens van vuur stoken is het zien van de vlammen. En door het grote glazen venster heeft de Jubilee een behaaglijke, gezellige uitstraling. De nieuwe versie van de kachel is ook eenvoudiger te openen en gebruiken dankzij de hittebestendige hendel en het nieuwe Soft Close-systeem. Hiermee wordt de deur ’vergrendeld’ bij het sluiten.
De verbrandingskamer in Lotus-houtkachels is uitgerust met de speciale Clean Burn-technologie. Dit zorgt voor een extra hoge verbrandingstemperatuur en optimaal houtverbruik. Bovendien is het hele proces schoner omdat de rookgassen in de kachel worden afgefakkeld in plaats van uitgestoten.

3 soorten afwerking
In het houtcompartiment kunt u gemakkelijk voldoende hout kwijt voor urenlange warmte. En als u op zoek bent naar een gestroomlijnder ontwerp, kunt u tegen een meerprijs optioneel een deur aan het compartiment toevoegen. De nieuwe Jubilee 25 houtkachel is verkrijgbaar in staal, zeepsteen en Indian Night – alle grijs-/zwarttinten.

Kijk voor meer informatie en de dichtstbijzijnde dealer op Lotusstoves.nl