Lotus Mira 7

04-Mar-2016
In Mira 7 hebben we verder geborduurd op onze populaire Mira-serie. In deze versie hebben we al onze kennis gebruikt om een haard te ontwikkelen die een goede, aangename warmte afgeeft, ook nadat het laatste brandhout erin is gelegd. Het geheim van deze haarden zijn de speciaal ontworpen PowerStones die gemaakt zijn om de warmte lang vast te houden. Naast dat voordeel is de Mira 7 ook een uitstekende keuze als u een harmonische, stijlzuivere haard wilt die het brandhout optimaal verbrandt. En die daarnaast eenvoudig te bedienen is, onder meer door de manier waarop u de luchtregeling bedient en door de ergonomische hendel waarmee u het deurtje open en dicht kunt doen.

Mira is verkrijgbaar in drie varianten, namelijk Mira 7 in staal, Mira 7M in staal/speksteen en Mira M in zuiver speksteen, met een gewicht van 270 kg.

Powerstones zijn speciaal ontwikkelde Lotus stenen, die de warmte extra lang vasthouden. De stenen moeten boven de verbrandingskamer van de haard bevestigd worden en ze worden standaard bijgeleverd bij de Mira7. Bij de overige Mira haarden is het een extra accessoire.

Mira 7M - combineert het exclusieve staal met de praktische warmteafgifte van de speksteen. Daarnaast kunnen er tot 54 kg extra warmte afgevende PowerStones aan toegevoegd worden. (Deze zijn inbegrepen bij de Mira M haard).