Jubilee 35 - Steek hem aan en geniet van langdurige warmte

22-Jan-2018
De Lotus Jubilee 35 kan houtblokken van 50 cm bevatten
De Deense krachtpatser onder de houtkachels biedt nu nog een nog langduriger warmte. De Jubilee 35 van Lotus is de ideale oplossing voor iedereen die een kachel wil die extra grote stukken brandhout kan bevatten – en biedt nauwkeurige warmteregeling. De kachel bevat onder andere een verbrandingskamer die groot genoeg is voor 50 cm lange stukken hout en kan hierdoor een grote woonruimte vele uren lang verwarmen.

Comfortabele warmte die eenvoudig kan worden ingesteld
Het absolute voordeel van het verbranden van grote stukken hout is dat u maar weinig tijd aan de kachel hoeft te besteden. De warmte wordt geregeld met het Comfort Air Control-systeem. Dit systeem biedt meerdere instellingen om de temperatuur gemakkelijk op een constant en geriefelijk peil te houden. De kachel is een van de meest milieuvriendelijke kachels die op de markt verkrijgbaar zijn. Hij produceert namelijk minder uitstoot dankzij de speciale Lotus ECO Clean Burn-technologie die voor de verbrandingskamer is gebruikt. Hierdoor wordt alle hout volledig verbruikt tijdens het verbrandingsproces.

Slank ontwerp met de nadruk op prestatie
Het slanke ontwerp is gemoderniseerd met een bovenpaneel, waardoor de kachel zwaarder en completer lijkt. De bedieningshendels zitten boven de deur van het houtcompartiment, dat ook ruimte biedt voor ontstekingsmateriaal en accessoires. Met een vermogen van 7 kW kan de Jubilee 35 een woonruimte van 130 m2 verwarmen. De warmte wordt gedurende langere tijd afgegeven dankzij het kachelgewicht van 200 kg. De houtkachel is eenvoudig te bedienen, niet in de laatste plaats dankzij de geïsoleerde siliconen grepen op de hendels en luchtventielen. Verkrijgbaar in staal, zeepsteen en Indian Night – alle in grijs-/zwarttinten.

Kijk voor meer informatie en de dichtstbijzijnde dealer op Lotusstoves.nl